16.3.2018

Uuden kodin kuulumiset

Tara hoitopaikalla. Taran vasemmalla puolella on ovi varustehuoneeseen, oikealla pihattoon. Takana on karsina.
Tara on nyt asustellut reilut pari viikkoa uudella tallilla ja ollaan kyllä tykätty sekä hevonen että omistaja! Tara viihtyy hyvin sekä pihatossa ja tarhassa ja käyttää koko tarhan pinta-alaa sekä koko vuorokautta hyödyksi tehokkaasti. Jotenkin se on ehkä rennompi ja letkeämpi päästyään jaloittelemaan taas omaehtoisesti.

Viikon verran annoin sen kotiutua rauhassa ja nyt ollaan palailtu pikkuhiljaa liikuttamisenkin pariin. Viikonloppuna ratsastin pellolla.Tarkoitus oli tehdä vain pientä työstöä käynnissä ja hyvää jumppaa teimmekin. Lopuksi oli pakko nautiskella hieman pinta-alasta ja ottaa muutamat töltti- sekä laukkapätkät. Loppukäynnit otettiin ihan tietä pitkin, koska vaikkei lunta ollut paljon teki se selvästi omaa vastusta ponille.

Oli ihan huippufiilis kun tamma painoi menemään onnessaan korvat tötteröllä. Taas muistaa, että miksi sitä jaksoi tuon märän ja pimeän kaamoksen. Nyt valon lisääntyessä ja ilmojen parantuessa saa korvauksen tuosta syksyn/alkutalven sinnittelystä.

Ollaan käyty myös lyhyesti maastossa ja odotan kyllä innolla, että koska pääsee kiertämään uusia reittejä ihan ajan kanssa. Harmittelin vähän meidän maastojen perään, jotka jäivät tallivaihdon myötä. Hyviä vaihtoehtoja tarjoaa kuitenkin uusikin talli ja uskon, että menee pidempi aika ennen kuin kaikki reitit on haravoitu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!