14.12.2016

14. luukku - Mäntysuopa tuoksuu

Hih tiukille menee, mutta menkööt. Eilenkin painoin julkaisunappia kaksi minuuttia vaille puolen yön.

Aloitin tänään varustehuoneen joulusiivouksen. Tavoitteena on pestä kaikki käytössä olevat varusteet ja pyyhkiä pinnat. Tänään aloitin projektin harjakasseista. Kassit sisältöineen pääsivät veteen mäntysuopa seuranaan likoamaan, jonka jälkeen puhdistin niistä karvat ja huuhtelin hyvin. Joskus kun laiskottaa (eikä isäntä ole kotona) heitän harjat vain pyykkipussissa pesukoneeseen, mutta nyt olin viitseliäällä tuulella.

Pyrin aina tavaroissani kuten myös heppatavaroissa välttämään turhaa ja panostamaan laatuun. Aina ei kukkaro anna myöden ja täytyy tyytyä toiseksi kivoimpaan vaihtoehtoon, mutta harjakassit olen saanut sisällöltään hyvinkin miellyttäviksi eikä turhuuksia juurikaan löydy.

Vanin kassin pesty sisältö kuivattelemassa...

ja Taran.

Vilmaa ahdisti, kun hyvä makoilupaikka oli varattu.

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että päätit tehdä joulukalenterin, ja sä oot selkeesti myös panostanu tähän! Muutama postaus taaksepäin, olis mukava jos blogi jatkuisi, tosin hieman aktiivisempana. Mukavaa joulunodotusta sinne koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista, lämmitti mieltä!

   Olen tullut siihen tulokseen, että show must go on ja jatkan bloggaamista. Tavoite on vuoden vaihteen jälkeen kirjoittaa ainakin kerran viikossa. Nyt kun olen tehnyt kalenteria, olen saanut uutta motivaatiota järjestää blogille aikaa :)

   Samoin sinne! Ei ole enää pitkä odotus!

   Poista

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!