13.12.2016

13. luukku - Vuosi lähenee loppuaan

Kuvituksena vanhoja kisaotoksia uusia odotellessa

Blogi on siitä armoton kapistus, että asioita tulee kirjoitettua ylös. Esimerkiksi tavoitteita ja suunnitelmia. On sitten kiva jälkeen päin katsoa, että mitä kaikkea ei saanut aikaiseksi tai ehtinyt toteuttamaan. Palataanpa viime tammikuuhun, kun hyvässä uskossa tein suunnitelmia vuodelle 2016. Olin tällöin erittäin raskaana, mutta en sitä ollut vielä somessa paljastanut. Kuitenkin osasin asettaa jo aika "löysiä" tavoitteita hevosrintamalle.Taran kanssa piti loppu vuodesta valmentautua ja kisatakkin. No hyvä kun olen ehtinyt ratsastamaan ollenkaan puolison pitkien työpäivien vuoksi. Valmentautuminen ja kisaaminen sai väistyä alkavien ruuhavuosien tieltä. Katsotaan, josko vielä joskus ehdittäisiin jahka pikkuisäntä tuosta hieman kasvaa. Jollei, niin jumpataan keskenämme Taran kanssa ja nautitaan maastoilusta!Sitten on kaikkein nöyryyttävin alaotsikko, nimittäin talli! Vuonna 2016 piti tehdä harjauspuomi, heinävaja valmiiksi, lantalan ympärille kaunis aita ja tarhan sähköaitaukseen kaksoislanka. Heh ei tehty mitään näistä!

Ja sitten blogitavoitteet...asetin tavoitteeksi kirjoittaa vähintään kerran viikossa. Hyvä, jos kerran kuukaudessa tuli rustattua...

Oikein naurattaa miten päin honkia näiden toteuttaminen meni. Mutta harmita ei silti yhtään, koska meillä on ollut tosi ihana vauvavuosi odotusaikoineen ja vauva-arjen kanssa. Ja eläimetkin on tullut hoidettua, vaikkei aina ole ehtinyt tekemään kaikkea mitä olisi halunnut. Katotaan uskaltaako tässä laatia ensi vuodeksi mitään tavoitteita vai mennäänkö vain virran mukana. Ehkä pidetään mielessä To do - lista, mutta toteutetaan kun aika on sopiva. Mulla loppuisi vanhempainvapaa muuten helmikuussa, mutta jatkan hoitovapaata vielä elokuuhun asti. Ei tarvitse vielä sentään jännittää, miten työpäivät yhdistää tähän palettiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!