1.12.2016

1. luukku - Valoa pimeään


2 ensimmäistä kuvaa lainattu viime vuoden kalenterista.


Joulukalenteri oli viime vuonna niin hauska toteuttaa, että lähden uudelle kierrokselle. Toivottavasti luukuista välittyy teille ihanaa joulumieltä! Vähän soitellen lähden sotaan, sillä en ole tehnyt yhtäkään luukkua valmiiksi. Toivotaan, että homma onnistuu eikä hyydy kasaan ja saan puhallettua vähän elämää tähän kuivahtaneeseen blogintekeleeseen.

Tämän vuoden joulukalenterin tulen toteuttamaan melko lailla samalla teemalla, kuin viime vuonna. Kuulumisia jouluisilla jutuilla maustettuna sekä askarteluja, joissa yhdistyy joulu ja hevoset. Luukkujen sisältö tulee olemaan melko yksinkertainen kroonisesta aikapulasta johtuen.

Hiljaa loistaa valot kynttilöiden...

Täällä on taas viritelty jouluvalot paikoilleen kaamosta torjumaan ja tällä kertaa pihaton aluekkin sai omansa valoloistosta. Aika ihana tehdä tallitöitä pimenevässä illassa jouluvalojen tuikkeessa! Tallitöiden jälkeen fiilistellään sisällä kynttelikköjen ja oikeiden kynttilöiden loisteessa. Kyllä tämä pimeyskin vaan on hetken aikaa kiva.Muut kalenterit sentään tein hyvissä ajoin. Meidän puolivuotias sai omansa hedelmäjoulukalenterin muodossa ja isäntä sai heinäpaalien pyörittelypalkaksi omansa. Eläimet jäivät tällä kertaa ilman. Millaisia kalentereita teillä on? Ihmisille, eläimille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!