1.7.2016

Urheilua alennusmyynneissä

Mä olen kyseiselle puljulle ennenkin tarjonnut ilmaista mainosta ja tässä sitä taas tulee! Pari (kolme?) kertaa vuodessa Hööks siivoaa nurkkia viime kauden tuotteista ja nämä ovat aina mun lempparialennusmyyntejä! Tarjoukset on hyviä ja aletuotteita on paljon. Alelaareja on ihana penkoa ja löydöt ovat usein oikeasti hyviä! Alennuksista on tarttunut mukaan tavaraa loimista riimuihin ja chapseista ratsastushousuihin.

Olin pienen hevosmiehen kanssa liikkeellä ja ohi ajaessa muistin alennusmyynnit. Kurvasin hetken mielijohteesta Hööksin parkkipaikalle ja nappasin autoistuimen kantoon. Urheilusta käy muuten pelkästään tuon istuimen kantaminen, puhumattakaan alennusmyyntejen rohmuamisesta kun istuinta tulee nostettua, laskettua, kanniskeltua ja välillä heiluteltua, jotta shoppailuseura pysyy tyytyväisenä. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen hankintoihin. Kaikki tuotteet tulevat käyttöön ja olisivat olleet joka tapauksessa ostoslistalla. Lisäksi rahanmeno jäi kohtuu maltilliseksi.


Hevoset viettävät kesäänsä laitumella ja itikat tekevät kiusaa. Näitä härpättimiä riimuihin laitettavaksi tarttui mukaan molemmille hurjaan yhden euron kappalehintaan. Menetys ei ole päätä huimaava, vaikka tytöt onnistuisivatkin hukkaamaan uuden koristeensa.


Näitä mä taas suurkulutan. Käytän tallitöissä ja ratsastaessa aina hanskoja. Niitä tuleekin hävitettyä ja hajotettua vuodessa pari jos toinenkin eikä niitä siis koskaan ole liikaa. 


Vani käyttää tällä hetkellä vielä cob-kokoisia riimuja, mutta ostin yhden full-koon riimun odottamaan tulevaisuutta. Riimu on mukavan yksinkertainen, mutta turpa- ja poskiremmit on koristeltu pienillä paljeteilla. 


Itselle mukaan tarttui hanskojen lisäksi uudet ratsastussukat. 


Liputan harjoissa luonnonharjaksia. Ne ovat kuitenkin muovisia hintavempia, toki myös kestävempiä. Siksi olen pikkuhiljaa päivittänyt Taran harjavarastoa kappale kerrallaan. Vanin harjakoppa on vielä tosi säälittävä sisällöltään, joten nyt saatiin sinnekkin täydennystä. 


Mun täytyy kulkea varustehuoneelta pieni matka hoitopisteelle, joten useampaa reissua ei viitsisi tehdä. Siksi päivitin Taran harjapakin kassiksi jokunen kuukausi takaperin. Nyt myös Vani sai oman harjakassin. Kassissa on kivoja sivutaskuja pienemmille tuotteille ja pienempien sankojen lisäksi pitkä olkahihna. Näin saa harjat ja muut varusteet kantoon yhdellä reissulla.

Tälläistä tällä kertaa. Tulevaisuutta ajatellen täytyy ruveta miettimään jo varusteita Vanin ajokoulutuksen kannalta ja ruveta hommaamaan niitä pikkuhiljaa. Hypistelin Hööksillä myös suitsia ja olisin ostanutkin yhdet ihana pehmeää nahkaa, mutta oikea koko puuttui. Täytyy kuitenkin suitset yrittää etsiä suht edukkaasti, kun ei ihan tarkkaan tiedä miten paljon tuo tota päätään aikoo kasvatella. Shoppailu on mukavaa ja hevosille on kiva ostella varusteita. Vielä hauskempaa se olisi, jos joku muu hoitaisi kassalla maksupolitiikan. Se ei valitettavasti ole vielä onnistunut, joten yritän nykyään käyttää hankinnoissa hieman harkintaa ja hankkia oikeasti järkeviä juttuja. Kirkkaan väriset blingeillä koristellut varusteet on kaupassa upeita, mutta pienen käytön jälkeen kun väri on tummunut ja puolen blingeistä majailee jossain pellonreunassa upeus on kaukana. Siksi yritän (huom yritän..) nykyään valita käytännöllistä ja kestävää. Välillä sitä toki haksahtaa ja ihmettelee kotona, miten tämä hempeän värinen ällöupeaeisoviyhteenminkäänkanssablingblingjuttu on tänne joutunut? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!