4.5.2016

Rakkautta yli rajojen (lajien)

Oman lajitoverin seura on hevoselle kaikkein tärkeintä. Muut lajit toimivat hyvinä bonuksina.
Kun hevoset muuttivat kotipihalle, niiden läsnäoloon sai totutella ihmisväen lisäksi kissat ja koirat. Koirat juoksivat aluksi pelottomasti tarhassa, eikä varsinkaan meidän hevosten suhteen kokemattomampi sakemanni Keke osannut niitä yhtään varoa. Kerran se tunkikin Taran kanssa liian pienestä välistä. Tara ei huomannut koko koiraa ja koira sai pienen kolautuksen toisesta takajalasta. Koiran ylpeys kolahti sen verran, että pariin viikkoon koira ei tarhaan tullut. Nykyään Keke saattaa tarhassa käydä, mutta pitää aina etäisyyttä hevosiin.


Labradorimme Taika touhuaa tallin töissä mielellään mukana ja osaa hevostenkin kanssa olla tosi fiksusti. Muutama päivä sitten reppana vaan onnistui ottamaan sähköiskun aidasta nenän päähän, eikä ole sen jälkeen tarhalla oikein viihtynyt. Katsotaan, koska trauma vanhenee ja saan taas apulaisen tallitöihin.


Meidän kissat ovatkin sitten ihan oma lukunsa, etenkin Masa. Masa tykkää seurustella hevosten kanssa, se istuu usein niiden ruokintakatoksessa ja tänään näin sen jopa nukkuvan siellä. Välillä hevoset tuuppivat sitä turvan kanssa ja Masa kiehnää ja puskee hevosia takaisin. Masa on myös hyvä hiirikissa ja kerran näin sen tulevan ruokintakatoksen alta saalis suussaan.Meidän hevoset ovat lemmikeille tosi kilttejä ja etenkin Vani seurustelee niiden kanssa mielellään. Millaisia ystävyyssuhteita teillä on solmittu eri lajien kesken?

1 kommentti:

  1. Ihana postaus ja todella ihania kuvia. Mun koira on ollut aina vähän varuillaan hevosten kanssa, mutta kerran mä sain sen jopa hevosten aitauksen viereen, ilman että se yritti paeta. Mä olin niin ylpeä siitä ja kehuin sitä ihan hirveesti.

    VastaaPoista

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!