9.4.2016

Blogitaantuma

Nyt on blogilla hiljainen aika! Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että omat hevostouhut ovat tällä hetkellä niin yksinkertaisia, että ei ole mitään mielenkiintoista kirjoitettavaa. Päivitetään nyt kuitenkin hieman kuulumisia.

Kevätsade yllätti. Toisella on jalkaa, toisella pyllyä!

Tallihommat

Miehestä ja juuri kirjoituksen päättäneestä veljentytöstä on nyt iso apu. Ihan mukisematta en ole vielä kaikkia hommia luovuttanut, vaan ankan lailla vaapun vatsani kanssa täyttämään vesiastioita, viemään väkirehuja ja rapsuttelemaan mussukoita. Siivoan myös välillä tarhaa, mikä on varmasti koomisen näköistä. Hyvin verkkaiseen tahtiin lappaan lantaa ja kiikutan puolilleen täytettyjä kottikärryjä lantalaan. Ja Vani seuraa kannoilla kuin haamu :) Synnytykseenkin ollaan jo valmistauduttu! Sairaalakassi pakattu, turvaistuinta on opeteltu käyttämään ja lisäksi varustehuone on tapetoitu lapuilla. Seiniltä löytyy ruokintaohjeet, tärkeät puhelinnumerot ja muut, jotta hommat pyörivät ilman minuakin.Tara

Tara on päässyt taas normaalin liikunnan pariin. Mun veljentyttö sai tosiaan kirjoitusurakan valmiiksi ja on ruvennut maastoilemaan tamman kanssa. Tulee ihan äärettömän hyvä mieli, kun nämä palaavat lenkiltä. Ratsastaja hymyilee ja niin näyttää tekevän hevonenkin. Kevät on loistavaa hevosteluaikaa pidenneiden päivien ja kevätauringon vuoksi. Kuitenkaan ei ole vielä kuuma tai ötököitä. Kauhea ikävä hevosen selkään olisi, mutta onneksi sitä ehtii myöhemminkin.Vani

Vani saa nyt olla aika pitkälti oloneuvoksena. Harjailen ja rapsuttelen neitiä ja välillä ohimennen teemme tarhassa väistämisharjoituksia kuten peruuttamista ja takaosan väistämistä. Jos saan apukäsiä, nostellaan jalkoja. Suurimmat koulutuskuviot jätetään kuitenkin siihen, että liikun ketterämmin ja vauva nukkuu vaunuissa eikä mahassa.


Vanin iltapala. Kun Tara lähtee lenkille, saa Vani pihattoon ruuan mehukattipurkissa. Tamma tykkää pyöritellä purkkia ja aika kuluu hyvin kaveria odotellessa!
Tälläistä tänne tosiaan. Mä voin paksusti ja tammat hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!