18.3.2016

Vanin kotiutuminen jatkuu

Viikonloppuna tulee jo kaksi viikkoa kuluneeksi siitä, kun Vani muutti meille. Toinenkin viikko ollaan edetty aika rennosti. Lähinnä seurustellen ja yksinoloa harjoitellen. Vani on nyt ollut pihatossa yksin parhaimmillaan 20 minuuttia ja pysynyt rauhallisena. Seuraavaksi meinasin antaa sille sinne jotain ajankulua esimerkiksi oksia ja lähteä Taran kanssa kävelemään. Toki vielä lyhyesti, mutta kuitenkin.
Kaikki kuvat Vanista on aidan takaa, koska se on ainoa keino pitää neiti kuvausetäisyydellä.
Tara passissa pihaton ovella. Ei odota niinkään kaveria, vaan sen ruokakupin putsaamista :)
Muuten viikon harjoitukset ovat olleet edelleen fiiliksen mukaan hieman kokeillen. Ohimennen lyhyttä taluttelua, harjailua ja rapsutusta eri paikoista. Yksi päivä tarhaa siivotessa päätin siedättää Vanin talikkoon. No siedätys saatiin taas jättää välistä ja siirtyä suoraan talikolla rapsutteluun. Varsa seisoi tyytyväisenä paikallaa, kun rapsuttelin selkää ja vatsaa talikon kanssa. Karvaa siitä lähtee ihan hulluna, joten talikko oli paljon parempi vaihtoehto kuin pieni kumisuka. 
Nyt olisi ajatuksena tehdä pientä "koulutussuunnitelmaa". Eli ei mitään veren maku suussa suorittamista ja varsan ehdoilla mennään, mutta laittaa kutenkin ylös taitoja ja harjoituksia mitä haluan varsan kevään aikana oppivan ja miten tavoitteita lähdetään asia kerrallaan toteuttamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!