14.2.2016

Ystävänpäivän yllätys

Mun tärkeä ystävä päivää vaille vuosi sitten <3
Päätin, että ystävänpäivä on oikea päivä tulla "kaapista ulos". Teiltä on nimittäin pimitetty jotain viime syksystä asti...

Raskausviikkoja 29+2
Tässä on tosiaan kasvatettu vatsassa uutta perheenjäsentä, meidän esikoista. Naperon pitäisi syntyä huhtikuun lopulla. Olen jättänyt tähän asti tämän asian blogin ja sosiaalisen median ulkopuolelle, mutta nyt en enää malttanut olla sitä täällä blogin puolella paljastamatta.

Oma elämä tulee muuttumaan suurella tavalla. Blogi pitää kuitenkin edelleen vanhan teemansa ja säilyy hevosblogina. Annetaan muiden kirjoittaa niitä mammablogeja. Toki blogi elää kirjoittajansa mukana ja tulossa on esimerkiksi pohdintaa raskauden ja hevosharrastuksen yhdistämisestä, mutta muuten pidetään suurin piirtein vanhat teemat.

Lapsen odotus on vaikuttanut hevosharrastukseen tietyiltä osin. Yksi mikä tiedettiin heti aluksi oli se, että hepat piti saada 20km päästä omaan kotipihaan. Näin ei tarvitse laskea matkoihin menevää aikaa ja taloudellisestikkin tämä oli kannattava päätös. On eri asia hoitaa tallityöt sopivassa välissä esimerkiksi lapsen päiväunien aikana ja tahtoessaan ratsastamaan ilmoittaa miehelle että tulen reilun tunnin päästä, kuin se että äiti lähtee nyt tallille ja tulee neljän tunnin päästä. Toki täysihoitotallilla hevonen saa perushoidon, pääsitpä sitä katsomaan tai et, mutta jokainen etsii itselleen sopivan tavan toimia. Itselle on tärkeää nähdä hevoset usein vaikka ei joka päivä ratsastaisikaan.

Lisää ystäviä, vuosi taitaisi olla 2013
Uskon, että saamme mieheni kanssa homman toimiman vaikka näitä nelijalkaisiakin "lapsia" on tullut hommattua. Moni hevos-tai koiraharrastaja on sanonut lohdullisesti, että lemmikkien ja perheen yhdistäminen on pitkälle asennekysymys. Suunnitelmallisuutta toki tarvitaan nykyiseen lapsettomaan tilanteeseen verrattuna, mutta eiköhän asiat siitä lutviudu painollaan! Missään vaiheessa hevosten antaminen vaikka ylläpitoon ei ole ollut vaihtoehto, mun päänuppi tarvitsee heppaterapiaa.

5 kommenttia:

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!