4.12.2015

4. luukku - Linkkaa blogisi


Olen usein blogihistoriani aikana ajatellut pyytäväni blogien linkittämistä. Se on kuitenkin tähän mennessä aina jäänyt. Ensimmäinen kerta sopi mielestäni yhteen joulukalenterin luukkuun piilotettavaksi paremmin kuin hyvin.

Erityisesti minua kiinnostaa nämä "omat rodut" eli issikat ja shettikset. Myös suomenhevoset ja omat tallit herättävät mielenkiintoni. Kaikki blogit ovat kuitenkin tervetulleita. Olen niin hevos- kuin blogimaailmassakin aika kaikkiruokainen. Minua kiinnostaa hevoset laidasta laitaan kuten myös lajit. Eli seikkaili blogissasi sitten miniatyyrihevonen tai massiivinen työhevonen, oli aiheena sitten luonnollinen hevosmiestaito tai kilpaileminen, rohkeasti vain mainostamaan!

Blogeja voi linkkailla 15.12 asti, jonka jälkeen tutustun blogeihin ja kirjoitan ainakin osasta esittelyjä. Esittelyt julkaistaan jossakin joulukalenterin luukussa.

12 kommenttia:

 1. http://friisilainen.blogspot.fi

  Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta ja ystävyydestä.
  Blogin pääosassa on vuonna -13 syntynyt friisiläisori Albert. Entisen hevoseni lopetuksen jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert.

  VastaaPoista
 2. http://leksunmenoa.blogspot.fi/
  Issikka vuokris Hjörkka ja Shettiksen ja welshin risteytysponi Lumikki löytyvät pää tähtinä blogistani. Lisäksi vähän muutakin löytyy blogista. Parhaiten saat tietää tutkimalla :D

  VastaaPoista
 3. http://faniunelma.blogspot.fi

  Blogin päätähti on 14 vuotias puoliveriruuna Fani. Fani on kansallisella tasolla kilpaillut kouluhevonen jonka blogin kirjoittaja, 25 vuotias Emmi osti omakseen tammikuussa 2015. Vuosi on ollut opettavaista aikaa uudelle hevosenomistajalle, niin hyvässä kuin pahassakin, ja nyt on aika suunnata katseet kohti treenitalvea sekä kauden 2016 kilpailuja. Tervetuloa lukijaksi seuraamaan heidän matkaansa kohti kouluratsastusareenoita!

  VastaaPoista
 4. http://konkkaronkan.blogspot.fi/

  Blogi meidän lauman, kahden koiran, yhden hevosen ja emännän, arjesta. Tällä hetkellä laumaan kuuluu appenzellinpaimenkoirauros Noah, mudiuros Peikko, sekä islanninhevosruuna Ljúfur.

  VastaaPoista
 5. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. Koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään.

  VastaaPoista
 6. Mulla ei ole blogia, mutta voin sanoa, että Tara on vaan niin söpö!

  VastaaPoista
 7. http://anujavihru.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee kohta nelikymppinen täti omasta suokistaan ja tämän toukokuussa -15 syntyneestä varsasta. Vanhemman tamman kanssa pikku hiljaa palailtu treeniin mammaloman ja sairasloman jäljiltä, mukaan mahtuu treenikuulumisia myös muiden hevosten kanssa. Elviira-varsan kanssa yritetään opetella elämään fiksun hevosen tavoin :)

  VastaaPoista
 8. http://haaveitahevosista.blogspot.com/

  Blogi kertoo 12-vuotiaasta tytöstä ja nuoresta suomenhevostammasta, joka on vuokrahevoseni. Tehdään yhdessä kaikenlaista, opetellaan kentällä uutta, mennään maastossa sekä välillä puuhaillaan myös maastakäsin. Toisena ratsuna toimii myös nuori shetlanninponitamma, jota liikutan yleensä kerran viikossa.

  VastaaPoista
 9. Blogi kertoo 14 - kohta 15-vuotiaan ponitytön elämästä ratsastuskoulu ponien parissa. Postaukset kertovat usein ratsastustunneista, mutta pyrin kirjoittamaan blogia mahdollisman monipuolisesti pysyen kuitenkin heppa-aiheen puolella!

  nninanblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  27-vuotiaan naisen lifestyleblogi. Juttua myös omasta hevosesta joka muutti nyt syksyllä takaisin omaan talliin. :)

  VastaaPoista
 11. http://vipeltajani.blogspot.fi/

  Blogi kertoo pääosin kahden 16-vuotiaan tytön rennosta ratsastusharrastuksesta. Pääosassa ovat hevoset, eli tinkertamma Talya, pikkuinen russori Capu ja suokkitamma Pullava, sivuosissa toimivat myös lemmikkimme koirat, kissat ja gerbiilit.

  VastaaPoista

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!