3.12.2015

3. luukku - Joulu eläimille

Joulu on antamisen aikaa ja silloin on hyvä muistaa myös eläimet. Turun seudulta kun olen, puhun nyt Turun eläinsuojeluyhdistyksestä. Muualla asuvien kannattaa etsiä vaikka täältä itseään lähinnä oleva paikallinen yhdistys ja perehtyä mahdollisiin keinoihin auttaa. Jutun lopussa on hieman asiaa myös Suomen eläinsuojeluyhdistyksestä.


Turun eläinsuojeluyhdistys tarjoaa useita vaihtoehtoja auttaa eläimiä. Sen lisäksi, että yhdistykselle voi lahjoittaa puhdasta rahaa on muitakin keinoja. Näin joulun alla moni tekee kodissaan perusteellisen joulusiivouksen. Käydään kaikki kaapit läpi ja heitetään turhan rojut pois. Eläinsuojeluyhdistys ottaa mielellään vastaan eläinten ruokaa ja tarvikkeita, mutta myös esimerkiksi peittoja, pyyhkeitä ja liinavaatteita. Eli nyt saa turhat tarvikkeet ja vuosien saatossa kertyneet vuodevaatteet lahjoitettua hyvään tarkoitukseen.

Lisäksi Tesyn nettikaupasta löytyy kannatustuotteita. Voit hankkia eläinten ystävälle mieluisen joululahjan ja rahat menevät vielä hyvään tarkoitukseen. Nettikaupat, kuten Zooplus ja Musti ja Mirri mahdollistavat lahjoituksen tekemisen myös etänä. Tesyn nettisivuihin ja eri tapoihin auttaa, voi perehtyä täällä.Myös Suomen Eläinsuojeluyhdistys tarjoaa lukuisia tapoja muistaa jouluna. SEY:llä on myös oma nettikauppansa, jonka valikoimasta löytyy kivoja lahjaideoita. Lisäksi SEY tarjoaa eettisiä lahjoja. Sivuilla pystyy lahjoittamaan toisen puolesta rahaa esimerkiksi yleisesti eläinsuojelulle tai vaikka kodittoman eläimen rokottamiseen. Myynnissä on myös joulukortteja. Tarkemmin SEY:n toimintaan ja tapoihin auttaa voi tutustua täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!