2.12.2015

2. luukku - Hevoshullun suosikkilahjat

Kuva Pinterest
Jollet yllä olevaa toivetta halua lähteä toteuttamaan, seuraavana olisi vuorossa vähän pienemmän budjetin lahjavinkkejä :) Seuraavia heppaihminen kyllä arvostaa:
  1. Hanskat. Ratsastushanskat tai työhanskat. Näin talviaikaan tallilla tulee käytettyä paljon hanskoja; ratsastaessa, hevosta hoitaessa tai tallitöitä tehdessä. Hanskoja on hyvä olla muutamat, jos esimerkiksi ensimmäiset pääsee kastumaan tai ovat vaikka vielä kuivumassa pesun jäljiltä. Koko voi olla ainut ostoksia hankaloittava tekijä, mutta valinta helpottuu kun vakoilet kaverin vanhoista hanskoista koon. Olen nyt pyörittänyt omaa kotitallia alle viikon verran ja oppinut jo arvostamaan työhanskoja. Ne ovat jatkuvasti märkinä tai häviksissä. Eli tallitöitä tekevä hevosihminen arvostaa myös työhanskoja. Itse en pistäisi pahaksi kevyellä vuorella varustettuja vedenpitäviä työhanskoja.
  2. Lampaankarvapohjalliset. Mikäs sen parempi joululahja, kun lämpöiset varpaat talvimaastolla. Kenkien koko on helppo vakoilla. Lisäksi  jotkut pohjalliset myydäänkin one size- periaattella, eli pohjallisia on yhtä kokoa ja niistä saa sitten leikata oikean kokoiset.
  3. Lampaankarvapehmuste satulaan. Tämä ei jätä kenenkään takalistoa kylmäksi ja kerran kokeiltuaan jää varmasti koukkuun.
  4. Onko ystävälläsi joku kestosuosikki? Tuote mitä ostetaan jo valmiiksi uusi pullo/pakkaus kun vanhan pohja häämöttää? Satulasaippua, harjanselvitysaine, kylmäystuote yms? Lahja tulee varmasti käyttöön ja tuttu pullo tms. kauniisti pakattuna ilahduttaa varmasta saajan mieltä.
  5. Jos kamera pysyy hyvin kädessä ja olet onnistunut ikuistamaan ystäväsi oman hevosen/vuokrahevosen/suosikkihevosen/tms. hyvään valokuvaan, on kehystetty valokuva varmasti mieluinen yllätys. Netistä saa tilattua myös kuvatuotteita mukeista palapeleihin, jos taulu tuntuu liian tylsältä vaihtoehdolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!