24.11.2015

Mukavuutta harrastamiseen talvellakin

Talvi on tullut myös Varsinais-Suomeen. Hevostelu on ulkoilulaji ja kylmät kelit aiheuttavat harrastukselle haasteita.  Esittelyssä on nyt kolme aarretta, jotka tekevät minun hevostalvesta paremman. Olen erittäin mukavuudenhaluinen enkä suostu palelemaan suosiolla. Siksi haluan panostaa talven pukeutumiseen ja harrastusvälineisiin.

Lampaankarvapäällys satulaan

Tämä huikea keksintö lämmittää maastoilijan mieltä. Ja kyllä, myös takapuolta! Äärettömän mukava, pehmeä ja lämmin. Paljon miellyttävämpää loikata pehmoiseen satulaan, kuin kokea se koko kropan läpi menevä väristys kun iskee takalistonsa kylmää nahkapenkkiä vasten. Haaveilen myös lampaankarvasatulasta, mutta sitä en ole vielä raaskinnut ostaa. Ehkä joskus...

Timberlaken talvisaappaat


Nämä ostin alunperin lenkkikengiksi ja muutenkin ulkoiluun. Sitä virkaa ne ensin toimittivatkin, mutta ovat osoittautuneet myös loistaviksi tallikengiksi! Jalat eivät palele, eivät kastu eivätkä luista jalustimesta.

Mountain Horsen heijastintakki


Tämä takki on äärettömän lämmin ja mukava. Se on reilua kokoa, joten alle mahtuu pukeutumaan kerroksittain ja silti on mukava olla. Takki pitää vettä, tuulta ja siinä on huppu ja korkea kaulus. Lisäksi tälläiselle maastoratsastuspainotteiselle heijastinominaisuudet ovat loistavat. Bonuksena on vielä monet taskut.

Mitkä ovat teidän suosikit ja talven pelastajat?

3 kommenttia:

 1. Aika samoja suosikkeja löytyy täältäkin: juurikin se lampaankarvasatula ja saman tyylinen takki (tosin Hööksin versio) ja Sorelin kengät.

  Listaan lisäisin vielä akkukäyttöiset hanskat ja kengänpohjalliset, ne pelastavat varpaat ja sormet jäätymiseltä oikein kovilla pakkasilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akkukäyttöiset on mullakin hankintalistalla. Kovilla pakkasilla varpaita ei suojaa oikein mikään paleltumiselta ja etenkin ajaessa kädet jäätyy vaikka olisi millaiset tumput. Talvi on kiva vuodenaika, kunhan ei tarvitse palella :)

   Poista
 2. Lampaannahkasormikkaat agrimarket 24.90 on lämpimät t. Reija

  VastaaPoista

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!