4.5.2015

Hevostyttö(täti) sen tietää

1. Kuiva leipä maistuu välipalana, kunhan siihen hampaat pystyy.
2. Porkkanat maistuvat myös ja vaikkei kotona tulisi mieleenkään syödä niitä kuorineen; tallilla ne maistuu! 
Kuva Pinterest

3. Paskan lappaaminen tarhassa on mukavaa, jollei ei ole kiire mihinkään ja aurinko paistaa.
4. Lempivaatteet eivät välttämättä ole ne kauneimmat. Ne ovat ne, jotka pitävät lämpimänä ja kuivana ja joissa on hyvä liikkua.

Tallille menossa tammikuussa.

5. Sitä on haaveillut monet vuodet laadukkaasta nahkaisesta käsilaukusta tai nahkakengistä, jotka muokkautuvat jalkasi juuri täydellisesti. Ikinä ei raaski, mutta kun hevonen tarvitsee jotain niin hyvää nahkaa sen olla pitää!
Projekti valjaiden puhdistus!
6. Hevosharrastus on kallis, mutta siitä valittaa vain puoliksi tosissaan. Oikeasti on sitä mieltä, että se on koko rahan arvoista. Valitus alkaa siitä, kun joutuu törsäämään 50euroa mekkoon sukujuhlien vuoksi.
Kuva Pinterest

7. Pyjama, viltti, sohva ja hyvä kirja palkitsee vasta, kun on ensin rämpinyt mudassa keskellä vesisadetta.
8. Päivän lehti? Joululahjaksi saatu naistenlehden vuosikerta? Saattapi jäädä lukematta, mutta rotuyhdistysten lehdet ja Hippos uusine tutkimuksineen ja tuulineen ei ikinä. 
9. Hartiat jumissa? Hierojalle? Ei, maksaa ja ei oikein ole aikaakaan. Hevoselle sellaisen taas tilaa mielellään, joskus ihan varmuudeksi. Oma hammaslääkäri? Taas on tarkastus myöhässä, mutta hevosten raspaus ei koskaan.
10. Se tunne, kun yrität väkisin olla puhumatta hevosista ei-hevosihmisille ja tallilla on juuri sattunut jotain hauskaa. Kuitenkin tiedät, ettei viihdearvo ole sama kohdeyleisön ollessa väärä. 

Allekirjoitatteko? Entä tuleeko mieleen vastaavia? :)

4 kommenttia:

  1. Heh, juuri näinhän se menee. Paitsi että minä kyllä käyn joka kuukausi hierojalla, muuten kärsin jännityspäänsärystä alvariinsa - enkä tiedä, miten pystyisin ratsastamaankaan ilman hierojan ihmeitä. Meillä kyllä ei-hevosihmistyökaveritkin ovat jo oppineet kysymään, että mites poni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perinteiseltä kuulostaa; pakon edestä oman kehon huoltoa :D Mulla on vielä työpaikan kahvihuoneessa koulutus kesken :)

      Poista

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!