19.4.2015

Kisadebyytti

Tänään oli jännittävä päivä! Kello soi 4:30 ja klo 5:00 starttasin auton. Poimin mun taustajoukot matkan varrelta ja suunnattiin tallille. Olin edellisenä päivänä laittanut kaikki tavarat kasaan, jotta aamu olisi mahdollisimman kivuton. Hevoset olivat ihmeissään, kun koko porukka pamahti paikalle niin aikaisin. Napattiin Tara tarhasta harjaukseen ja pian kisakuskiksi lupautunut isä kurvasikin pihaan. Kamat sekä heppa autoon ja nokka kohti Ypäjää!


Islanninhevoskerho Kraftur ry järjesti hallikilpailut tasoille 1 ja 2. Paikalla oltiin hyvissä ajoin, itseasiassa ensimmäisinä. Odoteltiin hetki kanslian aukeamista ja kävin ilmoittautumassa. Paikalla ei ollut erillistä lämmittelyaluetta, mutta vieressä olevilla ratsastusteillä sain hyvin lämpättyä. Osallistuin helppoon tölttiin eli T8. Kyseessä on ryhmäluokka, jossa ratsastetaan kuuluttajan ohjeiden mukaan. Tölttiä mennään molempiin kierroksiin vapaavalintaisessa temmossa.


Nautin päivästä ja suorituksesta. Tosin löysin taas sisäisen perfektionistini, kun totesin suorituksen jälkeen jännityksen pilanneen koko homman. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan tuomarien pisteiden keskiarvoksi tuli 4,43. Olin enemmän kuin tyytyväinen! Kävin luokan jälkeen maastossa kävelemässä ja odottelin muutenkin Taran kanssa ryhmäluokkien palkintojenjakoa. Aika harva paikalle saapui hevosen kanssa ja tietysti se on helpompi ratkaisu, mutta mun mielestä siinä ei ole samaa fiilistä hakea palkintoa jalkaisin ;) Kunniakierrokselle ei tullut yksin lähdettyä maneesin reunalla kävelevien hevosten joukkoon. Ja se sijoitus.. tultiin toiseksi! Osallistujia oli siis alunperin 11, mutta kaksi peruutti osallistumisen. Meitä sennuja oli 4, junnuja neljä ja yksi nuori.


Kaiken kaikkiaan päivästä jäi todella hyvä fiilis! Taran kanssa on mukava käydä missä vaan, kun se ei stressaa uusia paikkoja eikä matkustamista. Kisoissa oli mielestäni hyvä yhteishenki ja lisäksi oli tosi kivaa mennä porukalla. Kiitos siis kisahoitajille ja kuskille. Kuvat olivat Raipen käsialaa. Vielä erityismaininta kisajärjestäjille! Kaikki oli järkätty hienosti.


Tästä on hyvä jatkaa. Intoa on kyllä ja jatkossakin tullaan silloin tällöin käymään, kunhan kisat ovat siedettävän ajomatkan päässä.

4 kommenttia:

 1. Onnea hienosta kisakauden avauksesta!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Stjarna ja Tiina ..ja iskäkin kun kyytii :D Ja huoltojoukot tietty ;)
  -minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) mulla on varikkojoukot kunnossa :D

   Poista

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!