23.3.2015

Puuhailupäiväkirjaa

Havahduin omaa blogiani selatessani siihen, että en juurikaan kirjoittele arjesta ja tallipäivistä. Tykkään kuitenkin muiden blogeista lukea ihan arkisista puuhista, kunhan nyt ei jokaista kavion putsaamista kuvailla erikseen. Tällä viikolla päätin kertoa jotain jokaisesta päivästä ja tällä tavoin ehkä oppia siihen niin, että jatkossakin olisi juttua enemmän niistä ihan tavallisista päivistä ja tavallisista puuhista.


Painelin tänään suoraan töistä tallille. Satoi vettä eikä hevosia ei näkynyt missään ja ne olivatkin tarhan toisessa päässä puiden joukossa. Nappasin Taran mukaan ja harjailun sekä varusteiden pukemisen jälkeen menimme kentälle. Kenttä on tällä hetkellä huonossa kunnossa. Osa siitä on märkää ja upottavaa, kun taas osassa on vielä jäätä. Onneksi toinen pääty-ympyrä alkoi olemaan jo kunnossa, ainakin käyntityöskentelyä ajatellen. Alkukäyntejen jälkeen keskityin hevosen hyvään takapään käyttöön. Jarruttelin istunnalla ja tein puolipidätteitä. Lisäksi tein avotaivutuksia, sulkutaivutuksia sekä pohkeenväistöjä. 


Käyntityöskentelyn jälkeen siirryimme pienelle maastolenkille. Sain nauttia käynnissä vääntämisen ansiosta täydellisestä tölttipätkästä. Lisäksi ravailimme ja otimme pätkän laukkaa. Osan loppukäynneistä teimme pienellä metsäpolulla. Vaatteet sai ripustella kuivumaan ja olo oli kuin uitetulla rotalla, mutta jälleen kerran se kannatti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!