15.2.2015

Match Show Laitila

 Eilen pakkailtiin issikat autoon ja suunnattii Laitilaan mätsäreihin. Nämä olivat ensimmäiset sekä mulle että Taralle. Odotukset eivät olleet valtaisat, koska harjoiteltiin tasan kerran enkä ollut saanut Taraa kertaakaan ravaamaan käsihevosena.


Aamulla puunattiin hevoset, mä ystävänpäivästä innostuuneena kuten kuvista näkyy. Tara sai hiuslisäkkeen mikä oli neidin mielestä vähintäänkin epäilyttävä ja koristellut suitset. Samaa sydänkuosia oli myös mun kypärässä mistä ei tullut valitettavasti napattua kuvaa. Molemmat hevoset astelivat muitta mutkitta autoon ja matka alkoi.


Paikanpäällä käytiin ilmoittautumassa ja saatiin vuoronumerot. Meidän esiintymisestä sen verran, että Tara seisoi tosi hienosti arvostelussa. Käynti oli vähän tököttävää, mitä se helposti on ja ravin sijasta nähtiin tölttiä ja hienot töltinlisäykset :) Sinisten kehässäkään ei tullut menestystä, mutta hyvän mielen takasi oman hepan hieno käytös! On tuon kanssa niin mukava puuhastella tilanteessa kuin tilanteessa!


Arvostelukin oli ihan miellyttävä, rotutyyppikohdan ponikommentti hieman häiritsi. Multa meni ihan ohi, että esitin siellä ponia ;D Tässä arvostelu kaiken kaikkiaan:

ROTUTYYPPI
Kivan oloinen poni. 

PÄÄ JA KAULA
Kaunis pää. Hyvänpituinen, hyvänmallinen kaula.

RUNKO JA YLÄLINJA
Pitkärunkoinen, joss pitkä lanne. Luisu lautanen. Alasliittynyt häntä. Hyväasentoinen lapa.

JALAT
Riittävä luusto. Hieman kiverä kinner. Hyvät mittasuhteet jaloissa. Hajavarpainen edestä.

LIIKKEET
KÄYNTI Käynti matkaavoittavaa, mutta hieman passimaista.
RAVI Ei esitä ravia.

YLEISTÄ
Symppiksen oloinen :)Kaiken kaikkiaan onnistunut ystävänpäivä takana! Kamerakin oli matkassa mukana, mutta ei tullut sen kanssa kuvailtua. Siksi sumeat kännykkäotokset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!