3.12.2014

Joulunodotusta

Joulukuu on startannut ja ensimmäiset luukut joulukalentereista avattu. Myös monessa blogissa on aloitettu joulukalenterit. Oma jäi tänä vuonna tekemättä, mutta sadan prosentin jouluihmisenä blogissa virittäydytään siitä huolimatta joulutunnelmaan. 

Parasta joulunodotuksessa on laittaa kotia pikkuhiljaa joulukuntoon ja fiilistellä joulun makuja, tuoksuja ja musiikkia. Itse aloitin parilla tontulla ja jouluvaloilla. Viikonloppuna pidettiin tallin pikkujouluratsastus. Piparit ja glögi ei ole koskaan maistunut paremmalta kuin hieman viluisena varustehuoneessa ratsastuksen jälkeen.

Joulunodotukseen kuuluvat tietysti myös joulukalenterit, joista edellä jo hieman puhuttiin. Meidän lipaston päältä löytyy joulukalenteriarvan ja suklaakalenterin lisäksi koirien omat joulukalenterit. "Koirakalenterit" pitävät sisällään joka päivälle pienen maistuvan herkun. Jo toisena päivänä oli kaksi silmäparia salamana paikalla, kun otin askeleen kohti kalentereita.


Väsyttävää tämä joulunodotus :)
Hyvän poniblogin tapaan ei ensimmäistäkään ponikuvaa koko postauksessa..gröhöm.. Pahoittelut ja sormet ristiin, että tuo musta ja märkä keli vaihtuisi kuulaisiin pakkaspäiviin, jotta saadaan täydennystä kuva-arkistoihin!

2 kommenttia:

  1. Heippa kauanko haaveilit omasta hepasta ennenkuin ostit? Ovatko koirasi tutustuneet heppaasi? Oikein mukavaa joulun odotusta. T. Reija

    VastaaPoista
  2. Enemmän tai vähemmän koko ikäni, aina välillä enemmän ja aina välillä "koitin olla järkevä" ja ajatella, että hevoseton on huoleton. Keväällä lopettaessani viimeisen vuokrahevosen vuokraamisen kuume kasvoi niin pahaksi, ettei enää auttanut kun alkaa selata markkinoita. Ovat tutustuneet ja käyttäytyvät puolin ja toisin ystävällisesti, labukka kulkee heppalenkeilläkin mukana aina välillä :)
    Kiitos sitä samaa!

    VastaaPoista

Jokaiseen asialliseen kommenttiin vastataan. Kiitos viestistäsi!